Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Wehkamp strategisch partner en shirtsponsor PEC Zwolle

Zwolle – Wehkamp, dé online shop voor gezinnen, verbindt zich per direct als strategisch partner en shirtsponsor aan PEC Zwolle. De club heeft met het online warenhuis, gevestigd in Zwolle, deze week overeenstemming bereikt.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle reageert enthousiast: ,,Dit is fantastisch nieuws. Wehkamp verbindt zich aan onze club en de brede regionale positionering van Zwolle, de vierde economische topregio van Nederland. Samen met een aantal vooraanstaande sterke merken dragen zij de regio uit op ons shirt en zo ontstaat er een prachtige verbinding tussen sterkhouders uit de stad en regio. Deze overeenkomst is voor ons eens te meer de bevestiging dat PEC Zwolle een verbindende rol in onze regio speelt. De intentie is uitgesproken dat Wehkamp vanaf PEC Zwolle – Vitesse twaalf competitiewedstrijden op rij op het tenue van de selectie staat.”

Ook Frans Falize, COO bij Wehkamp, is enthousiast over de samenwerking: “Wehkamp is een Zwols bedrijf, met een belangrijke regionale functie en het is fantastisch dat we ons op deze manier kunnen verbinden aan PEC Zwolle en aan de groeiregio Zwolle. Dat we met deze samenwerking ook het vrouwenvoetbal en de jeugdacademie steunen, is niet meer dan logisch. Wehkamp is er voor alle Nederlandse gezinnen, met een sterke focus op vrouwen. Kortom: wij kijken uit naar de komende samenwerkingsperiode.”

Het partnership tussen Wehkamp en PEC Zwolle wordt breed ingezet. Naast de verbinding met groeiregio Zwolle wordt Wehkamp ook strategisch partner van onze maatschappelijke stichting Regio Zwolle United, ontwikkelen we gezamenlijke campagnes en is Wehkamp bovendien verbonden aan het vrouwenvoetbal en onze PEC Zwolle Voetbalacademie (met een speciale Wehkamp-award). Daarnaast maken we een verbinding tussen medewerkers van Wehkamp en onze club.

PEC Zwolle ziet uit naar de samenwerking met Wehkamp. ,,Tijdens de gesprekken met Wehkamp merkten we al snel veel overeenkomstige waarden tussen de partijen. Dat de samenwerking nu van start gaat, biedt aan allebei de kanten veel nieuwe kansen. Daar gaan we de komende periode dan ook vol voor” aldus Visser.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren