112 nieuwsBinnenstadNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vrouw gewond bij overval Voorstraat

Zwolle – Een 22-jarige Hardenberger is zaterdag door de politie opgepakt in de binnenstad. Eerder in de nacht zou hij op gewelddadige wijze een vrouw hebben beroofd in de Voorstraat. De politie zoekt nog getuigen van deze overval.

Rond half zes ’s ochtends trok de man het portier open van de vrouw die in haar auto zat. Hij wilde haar tas grijpen echter hield de vrouw de tas stevig vast. Ze hield haar tas zo stevig vast dat ze uit de uit de auto werd gesleurd en op de klinkers van de Voorstraat belandde. De man begon haar vervolgens te schoppen en te slaan. Nadat de vrouw de tas los had gelaten vluchtte hij er mee weg. De vrouw is in het Isala behandeld aan haar verwondingen. Dankzij camerabeelden kon de Hardenberger ongeveer een uur later worden opgepakt in de binnenstad

De politie is op zoek naar getuigen van deze brute overval. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button