KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Gratis aansluiten bij een (thema)stadswandeling

Zwolle – Geïnteresseerden kunnen gratis aansluiten bij een (thema)stadswandeling naar keuze op zaterdag 23 maart tussen 11.00 en 13.30 uur.

Ter gelegenheid van de start van het Zwolse stadswandelseizoen worden er op zaterdag 23 maart ieder kwartier gratis ‘teaserwandelingen’ aangeboden. Dit zijn wandelingen van een half uurtje uur met verschillende thema’s.

De wandelingen zijn gericht op het beléven van de Zwolse geschiedenis. Met mooie verhalen, humor en (veel) kennis van zaken leiden onze gidsen u door de binnenstad. Met meer van de teaserwandelingen meelopen? Waarom niet! De bedoeling is natuurlijk dat iedereen besmet raakt met het Stadswandelvirus.

Er worden meerdere korte themawandelingen aangeboden met onderwerpen als Hanze, Moderne Devotie, Gezondheid en ziekte, WOII, Vrouwen en meer.

Aanmelden is niet nodig. Ga gewoon naar het Zwolse Balletjeshuis op het Grote Kerkplein en sluit je aan. Lang wachten is er niet bij, zodra er genoeg mensen zijn om een groepje te vormen gaan één of meer gidsen weer op pad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button