TopPepper van de Week

Dirk van Coevorden’s “If I Needed You” TopPepper van de Week

Zwolle – De elfde TopPepper van de Week blijft in eigen huis. Deze rubriek is vooral tot stand gekomen dankzij onze eigen Dirk van Coevorden die hem meestal ook presenteert. Maar wat niet iedereen weet is dat Dirk naast DJ bij Radio Focus vooral zelf ook artiest is. Het is dan ook niet voor niets dat hij zoveel muzikanten hier in het Zwolse kent en zo gepassioneerd over muziek kan praten. Hij is een paar weken op vakantie en voor ons was dat dé gelegenheid om hemzelf tot TopPepper van de Week te benoemen. Het nummer heet “If I Needed You”, een Townes van Zandt-cover.

Voordat we Dirk op vakantie lieten gaan gaven we hem nog de opdracht om de artiest achter deze cover te interviewen. Dat interview van Dirk met Dirk van Coevorden is terug te beluisteren op de pagina uitzending gemist

Met de TopPepper van de week zetten we iedere week een artiest extra in de schijnwerpers. Het liefst een Zwolse artiest en het liefst een recent nummer. Maar altijd mooi. Ben jij ook artiest uit Zwolle en omgeving, meld je dan aan en wie weet ben jij de volgende TopPepper van de Week. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button