BluesworldRadio

Jansen en de Vries in Bluesworld Pub

Live vanuit Grand Café Zuijdt op Radio Focus

Zwolle – Dinsdag is het weer tijd voor een editie van  Bluesworld Pub. Deze wat kleinere uitvoering van Bluesworld Café wordt iedere derde dinsdag georganiseerd door Cor Bartelink en Tonio Aa in Grand Café Zuijdt te Zwolle. Dit keer treden Jansen & de Vries op,  een elektrisch/semi-akoestisch roots duo waarvan de stijl geworteld is in de muziek afkomstig uit het Memphis en Chicago van de jaren ‘40 en ‘50.

Bluesworld Pub
dinsdag 20.00 – 22.00 uur
live vanuit Grand Café Zuijdt én live op Radio Focus

Klik hier om naar de live uitzending te gaan.

De elektrische en akoestische gitaar zijn voor rekening van Meneer de Vries. Meneer Jansen hanteert de bluesharp en is de zanger van de twee.

Met het gebruik van vintage-apparatuur wordt er gestreefd naar een compacte, dynamische sound die deze muziek weer spontaan en fris laat klinken.

De passie die het duo heeft voor de muziek zorgt er voor dat er een energieke en aanstekelijke performance ontstaat. Naast blues worden er ook muzikale uitstapjes gemaakt richting andere muzikale genres uit deze vroege elektrische periode.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button