112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

61-jarige man op Rodetorenplein belaagd

Zwolle – Vrijdagavond 12 juni heeft de politie twee mannen van 22 uit Zwolle aangehouden omdat zij een 61-jarige man uit Hattem belaagden.

Het voorval vond even na 23.30 uur plaats op het Rodetorenplein in Zwolle. De 61-jarige man stond bij een parkeerautomaat toen hij ineens van achteren belaagd werd door de twee mannen. De man werd geslagen en geschopt en kwam hierdoor ten val. Ook op de grond kreeg de man nog de nodige trappen te verduren. Omstanders kwamen tussenbeide, waardoor de mishandeling stopte. De daders gingen er op een scooter vandoor. De 61-jarige man was geen willekeurig slachtoffer; hij kende één van de verdachten. Deze 22-jarige man is kort na de mishandeling thuis aangehouden. De andere verdachte bleek op dat moment ook in de woning aanwezig en is ook aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button