Voorpagina

6 x leuke evenementen dit weekend

Ruimtetuig op Parkpret 2018

zondag 27 mei 12:0017:00
De hele wereld is opgebouwd uit vormen, rond of recht, groot of klein, in alle soorten, maten en kleuren. Ook jij hebt een vorm, een vorm die bij iedereen een beetje anders is. Maar zou jij niet eens een andere vorm willen zijn, vierkant als Spongebob, klein als de Rabbids of rond en groen als een Ninja Turtle. Of vind je het wel goed zo, maar wil je net als Hikkie Heilbot vleugels hebben om te kunnen vliegen met de draken? Dat kan, want dit jaar kan jij jezelf bij Ruimtetuig op Parkpret voor één dag de vorm geven die jij graag wilt, hoe gekker hoe beter!

Meer informatie + programma.

Samenloop voor Hoop

26 en 27 mei
Op 26 en 27 mei is de KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle. Het 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over het parcours in Park de Wezenlanden wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Live muziek, braderie, ceremonies en leuke activiteiten voor jong en oud.

Black Friday: Toilet-expositie in Jack’s Music Bar

vrijdag 25 mei 22:30 – 23:30
Jack’s Music Bar is dé plek in Zwolle waar je moet zijn voor loeiharde gitaarmuziek. Interactie tussen band en publiek is onvermijdelijk in deze intieme zaal. Nergens anders sta je zo dicht op het podium. Zo ook fotograaf Jan Peter Jansen. Hij legde de afgelopen jaren de chaos, het plezier, de opwinding, het zweet, het bloed én de optredens vast in talloze dampende zwartwit-prenten.

Meer informatie.

Techno legende Ben Sims naar Hedon tijdens DEEP XL

zaterdag 26 mei 22:0023:30
De wereldberoemde Engelse techno DJ Ben Sims komt op zaterdag 26 mei naar Hedon om een set van maar liefst drie uur te draaien tijdens DEEP XL. Het is niet de eerste keer dat Ben Sims een optreden geeft in Zwolle. De DJ stond in 2013 al eens in Hedon ter ere van het veertigjarige bestaan van het poppodium.

Meer informatie.

Voorjaar op de Hezenberg met IVN Zwolle

zondag 27 mei 14:0016:00
Zondag 27 mei is er een IVN excursie op landgoed de Hezenberg in Hattem. Samen gaan we beleven hoe de lente is losgebarsten op dit oude kleine landgoed. Ervaar de sfeer van rust, oude bomen en bloeiende weilanden. Luister naar de vogels en de stilte.

Meer informatie.

Songwriter David Benjamin voor optreden naar Hedon

zondag 27 mei 21:0023:30
De songwriter David Benjamin komt op zondag 27 mei een optreden geven in het Zwolse poppodium Hedon. De stem van David Benjamin werd wereldwijd beroemd dankzij de populaire Belgische producer Lost Frequencies die met het nummer een wereldwijde hit wist te scoren. De eerste twee singles van David Benjamin scoorden online al meer dan 10 miljoen streams.

Meer informatie.

    Gerelateerde artikelen

    Install PWA
    Back to top button
    Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren