LifestyleNieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

57 columns ‘Van de tribune’ gebundeld

Anton Cramer schrijft al zes jaar over PEC Zwolle

Zwolle – Anton Cramer is zijn hele leven al PEC-supporter en sinds zes jaar schrijft hij daar wekelijks een column over in de Peperbus. Onder de titel ‘Van de Tribune’ schrijft hij over zijn persoonlijke ervaringen en belevenissen tijdens de wedstrijden. Maar regelmatig is er in de columns ook een verband te vinden met de wereld buiten het stadion. Ruim vijftig van zijn columns zijn nu gebundeld in een boek met dezelfde titel.

Anton geeft in de bundel een mooi beeld van de ontwikkeling van PEC Zwolle in de jaren dat er weer op het hoogste niveau wordt gespeeld. Hoogtepunten zijn uiteraard het winnen van de KNVB beker en de Johan Cruijffschaal in 2014.  ‘Van de tribune’  is daarmee een ‘must have’voor iedereen die wel eens een wedstrijd van PEC heeft gevolgd.

De foto op de voorpagina van de bundel geeft perfect het gevoel uit ‘Van de Tribune’ weer

Het boek – waarvoor aanvoerder Bram van Polen het voorwoord schreef – komt binnenkort uit. Maar er kan nu al op worden ingetekend. Het boek is te bestellen via de Facebookpagina Van de Tribune, via de fanshop van PEC Zwolle en Tabakshop Thomas à Kempis aan de Thomas à Kempisstraat 24 verkoopt het boek exclusief.

57 columns van Anton Cramer zijn nu gebundeld tot een boekwerk.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button