EconomieNieuws uit Zwolle

52 genomineerden voor MVO Award Regio Zwolle 2017

'pareltjes' op MVO-gebied in Regio Zwolle

Zwolle – Maar liefst 52 organisaties zijn genomineerd voor de MVO Award Regio Zwolle 2017. Dat heeft organisator Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) bekendgemaakt.

Voorselectie

De genomineerde bedrijven worden uitgenodigd om te onderbouwen waarom juist zij de MVO Award Regio Zwolle uitgereikt zouden moeten krijgen. Mede op basis van deze motivatie maakt de jury van de award een selectie van zes bedrijven die hun ‘MVO verhaal’ mogen pitchen tijdens een bijeenkomst op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober). Dit levert een drietal finalisten op die bezocht zullen worden door de jury. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle in januari 2018 wordt de uiteindelijke winnaar van de MVO Award Regio Zwolle 2017 bekendgemaakt.

MVO Award Regio Zwolle

De MVO Award Regio Zwolle is een tweejaarlijks terugkerend event en beloont bedrijven in de regio Zwolle die een voortrekkersrol nemen in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In 2015 mocht BMA Ergonomics uit Zwolle zich de trotse winnaar van de MVO Award noemen. Tijdens een spannende wedstrijdperiode zijn de ‘pareltjes’ op MVO-gebied in de regio Zwolle flink onder de loep genomen. BMA Ergonomics is na verschillende wedstrijdronden unaniem als winnaar aangewezen. Nu in 2017 is het tijd voor een verse opvolger!

Wilt u meer weten over de MVO Award Regio Zwolle 2017? Neem dan contact met ons op via mvo-award2017@dorz-regiozwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button