CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpagina

42 nieuwe coronabesmettingen in gemeente Zwolle; 1 sterfgeval

Zwolle – Het aantal besmettingen met het coronavirus in de gemeente Zwolle is, sinds afgelopen zondagochtend, met 42 (48 gisteren) toegenomen. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het RIVM, die zondagmiddag werden gepubliceerd.
In de Veiligheidsregio IJsselland als geheel werden, tussen zondag- en maandagochtend, 235 (267 gisteren) nieuwe infecties met COVID-19 vastgesteld.

Ziekenhuisopname

Eén inwoner uit de Veiligheidsregio werd opgenomen in het ziekenhuis (Ommenaar). Voor de hele regio werden door het RIVM drie nieuwe overlijdensgevallen gemeld als gevolg van COVID-19. Het gaat om 2 mensen uit Staphorst en één inwoner uit Zwolle.

Onderstaande tabel geeft inzicht in het verloop van het aantal positieve test per gemeente in de Veiligheidsregio IJsselland. Omdat iedere gemeente verschilt wat betreft het aantal inwoners zijn deze cijfers moeilijker met elkaar te vergelijken. Door op de gekleurde blokjes te clicken kunnen gemeentes uitgesloten worden van de grafiek.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button