KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

37e editie van de Lassus Campus Zwolse Penaltybokaal bij Be Quick ’28

Zwolle – Op vrijdag 21 juni 2024 zijn bij Be Quick ’28 de halve finales en de finale de Zwolse Penaltybokaal gehouden, een evenement dat Be Quick ‘28 ondertussen al 37 jaar houdt voor alle Zwolse voetbalverenigingen.

Net als vorig jaar heeft Lassus Campus ( voorheen Capellen Campus) zich bereid gevonden om de Zwolse Penaltybokaal te sponsoren.

In de halve finales hebben 124 spelers, van in totaal 8 verschillende verenigingen, geprobeerd om bij de 3 beste jongens of meiden van onder 7, 8, 9,10, 11 of 12 van Zwolle te behoren. De keepers van de Zwolse voetbalverenigingen hebben daarbij juist weer geprobeerd om de minste goals tegen te krijgen. In de finale hebben de 3 beste spelers per leeftijdscategorie tegen de drie beste keepers de penalty’s geschoten.

De winnaars 2024:

JO/MO 07/mini’s:
Jay-Ven Asporaat WVF

JO/MO 08:
Tim Wiersma SVI

JO/MO 09:
Daan Kappert ZAC

JO/MO 10:
Lemar Elting Be Quick ‘28

JO/MO 11:
Robbert Bosch Berkum

JO/MO 12:
Flint van de Vendel WVF

Beste keeper:
Melvin Hartenhof WVF

De organisatie heeft enorm genoten en dankt de vele vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze sportieve avond. Daarnaast een extra dank aan een aantal leerlingen van de Lassus Campus die dit jaar de warming up van het evenement verzorgden. Op naar de 38e editie van de Lassus Campus Zwolse Penaltybokaal!

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren