112 nieuwsJaaroverzicht 2015 Zwolle nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

32-jarige man in binnenstad Zwolle neergestoken

Zwolle – Maandagmorgen 13 april werd een 32-jarige man uit de gemeente Nunspeet neergestoken op de kruising Buitenkant / Steenstraat in Zwolle. Twee verdachten fietsten vervolgens weg. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 11.00 uur werd bij de politie gemeld dat een man was neergestoken op straat. Uit eerste verklaringen bleek dat een conflict had plaatsgevonden tussen twee fietsers en een bestuurder van een ouder model beige kleurige Ford. Uiteindelijk werd de automobilist neergestoken. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit de gemeente Nunspeet, is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement verdachten

Twee verdachten fietsten na de steekpartij weg. Van hen ontbreekt ieder spoor. De mogelijke daders betreffen een vrouw met lang donker haar en een spijkerbroek en deze vrouw is mogelijk in het gezelschap van man met blond krullend haar. Verdere gegevens zijn onbekend.

Politie onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. Zo is er rondom de plaats delict mogelijk gezocht naar het steekwapen en ander bewijsmateriaal. Met een magneet heeft de politie diverse putten gecheckt op het steekwapen. In het onderzoek zijn ook prullenbakken meegenomen. De auto van het slachtoffer is door de sleepdienst afgevoerd.

Technische recherche doet onderzoek steekpartij Steenstraat
Technische recherche doet onderzoek steekpartij Steenstraat

Getuigen

Hebt u iets gezien van de ruzie of de steekpartij, of hebt u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button