300 secondenColumnsKabelkrantNieuws uit ZwolleRadioVoorpagina

300 seconden: Silvia Bruggenkamp (Swollwacht)

Laten we zacht zijn voor elkaar (op Social Media)

 

Zwolle – “Social Media kennen veel voordelen. Maar ik zie toch ook een groot nadeel. Wat beweegt mensen toch om elkaar zo grof te benaderen? Laten we zacht zijn voor elkaar!” dat zei Silvia Bruggenkamp van Swollwacht in de radio-rubriek 300 SECONDEN. “Ik denk wel eens, op wie ben je nu zo boos? Op mij? Op de politiek? Op wie?” In de raadszaal mag het debat volgens haar wel stevig gevoerd worden, maar ook daar in nette bewoordingen. 

In de rubriek 300 SECONDEN krijgen de politieke partijen uit Zwolle bij toerbeurt 5 minuten de ‘vrije microfoon’ Inhoud, vorm en onderwerp worden bepaald door de gast zelf. Natuurlijk kunnen de presentatoren ook vragen stellen over het onderwerp.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button