CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

24 nieuwe coronabesmettingen in gemeente Zwolle; 5 sterfgevallen in IJsselland

Zwolle – Het aantal besmettingen met het coronavirus in de gemeente Zwolle is, sinds maandagochtend, met 24 (42 gisteren) toegenomen. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het RIVM, die dinsdagmiddag werden gepubliceerd.

In de Veiligheidsregio IJsselland als geheel werden, tussen maandag- en dinsdagochtend, 206 (236 gisteren) nieuwe infecties met COVID-19 vastgesteld.

Ziekenhuisopname

Er werden geen inwoners uit de Veiligheidsregio opgenomen in het ziekenhuis voor COVID-19. Voor de hele regio werden door het RIVM vijf nieuwe overlijdensgevallen gemeld als gevolg van COVID-19. Het gaat om 1 inwoner uit Deventer, 2 uit Hardenberg, 1 uit Raalte en 1 inwoner uit Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button