112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nijmeegse autodief opgepakt voor veroorzaken ravage in Leliestraat

Zwolle – De politie heeft zondagochtend een 22-jarige Nijmegenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht zaterdagochtend een auto te hebben gestolen in de Molenweg in de wijk Assendorp. Kort daarop ramde hij in de Leliestraat meerdere geparkeerde auto’s en een lantaarnpaal. De auto belandde uiteindelijk op de kop in een voortuin van een woning. Er raakte niemand gewond.

De politie startte zaterdag direct een opsporingsonderzoek. Zo traceerden zij de eigenaar van de auto, namen diverse aangifte’s op, trokken de wijk in voor een buurtonderzoek en zochten naar sporen in de gestolen auto. Dit leidde tot de aanhouding van de verdachte vanochtend. De man blijft voorlopig vast zitten.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button