PodcastsRadio gemistStudio Stadkamer Gemist

2019-05-10 Studio Stadkamer gemist

Zwolle – In Studio Stadkamer moesten we het deze week doen zonder een nieuwe TopPepper. Maar maak je geen zorgen hoor. Die rubriek komt binnenkort gewoon weer terug. En hopelijk ook weer met live optredens in het Stadkamer Café.

De Zwolse ‘Super Single Moms’ Suzanne en Sanja waren deze week te gast in Studio Stadkamer. Ze brachten goed nieuws mee. ©RTV Focus

Wie wel aanschoven deze week waren de Single Super Moms. Ze zaten al eens bij ons tafel, maar toen waren ze wat teleurgesteld in de gemeente Zwolle. Die teleurstelling is nu helemaal weg, over het waarom vertelden Sanja en Suzanne.

Luister hier naar het interview dat Martin met hen hield:

Herman Sieben had het in zijn natuurcolumn over verdwijnende diersoorten in het algemeen en in het bijzonder in Zwolle. Maar ook over de Grote Modderkruiper. ©RTV Focus

Natuurlijk zaten de vaste rubrieken als de Cover van Jan, Het instituut van Houwelingen, een vooruitblik op de wedstrijd van PEC en anderen ook weer gewoon in de uitzending. Net als de natuurcolumn van Herman Sieben, die ging dit keer onder andere over de Grote Modderkruiper.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button