Nieuws uit ZwolleVoorpagina

17-jarige jongen geschopt en geslagen en bestolen van scooter

Zwolle – De politie heeft zaterdag 2 mei drie jongens aangehouden op verdenking van diefstal van een scooter en mishandeling van een 17-jarige jongen uit Zwolle.

De jongen zat rond 22.40 uur op een pleintje aan de Lijnbaan in Zwolle toen een groepje voor hem bekende jongens op hem afkwam. De jongens begonnen de jongen plotseling te schoppen en slaan en namen zijn scooter mee. De aanleiding heeft vermoedelijk te maken met een conflitc die de jongen eerder had met de jongens. De jongen liepen diverse verwondingen op.

Er zouden in elk geval vijf jongens bij de mishandeling zijn betrokken. Daarnaast stond een groep jongens toe te kijken. Op basis van verklaringen, kon de politie kort na de mishandeling drie jongemannen aanhouden op verdenking van mishandeling en diefstal van een scooter (20-jarige man uit Oldebroek, 21- en 22-jarige man uit Wezep). De politie onderzoekt de zaak verder.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button