112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

14-jarige Zwolse jongen getreiterd en mishandeld in de trein

Steenwijk – Donderdagmiddag werd op het station van Steenwijk en in de trein van Steenwijk naar Meppel een 14-jarige jongen uit Zwolle getreiterd en mishandeld. Daar werd aangifte van gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en doet een beroep op getuigen om zich te melden.

Het getreiter en de mishandeling vonden plaats op perron 1 van het station van Steenwijk en in de trein van Steenwijk naar Meppel die daar om 14.40 uur vertrok. De jongen uit Zwolle werd door de twee knapen lastig gevallen, o.a. werd met een bus deodorant in zijn gezicht gespoten. Ook werd hij geduwd en geslagen. De jongen liep diverse kneuzingen op. Omstanders moeten dit hebben gezien. De politie hoopt dat getuigen zich willen melden.

Getuigen

De politie wil daarom graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Bekijk ook
Close
Back to top button