112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

14-jarige jongen mishandeld in Van Karnebeektunnel

Zwolle – Donderdag is een puber zonder enige aanleiding mishandeld door twee volwassenen op de Van Karnebeekstraat. De politie is op zoek naar de daders.

Rond tien voor vier ’s middags fietste de jongen van 14 jaar oud door de Van Karnebeektunnel richting de binnenstad. Aan de zijde van de Van Karnebeekstraat werd hij in de tunnel mishandeld door een man en een vrouw. Het duo liep daarna weg in de richting van de Molenweg.

Getuigen gezocht

Van daders is een signalement bekend:

Dader 1: Een circa 25-jarige blanke vrouw met halflang lichtblond haar. Ze heeft een onguur uiterlijk en een piercing in haar bovenlip. Ze droeg een lichtblauw shirt en een zomerjasje met meerdere kleuren.

Dader 2: Een circa 25 jarige blanke man met een zwart snorretje en donker haar. Hij is dun en heeft een onguur uiterlijk. Hij droeg een zwart trainingspak en een lichte pet.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Wie iets verdachts heeft gezien of de daders kent kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op <a href=”https://www.facebook.com/politiezwolle/” target=”_blank” rel=”noopener”>Facebook</a> of <a href=”https://twitter.com/pol_zwolle” target=”_blank” rel=”noopener”>Twitter</a>. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het einde van de Van Karnebeektunnel bij de Van Karnebeekstraat.
Tussen de bebouwing de Molenweg.

Plaats op kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close