RadioRadio gemistYes, We Have No Mountains

Yes, We Have NO Mountains gemist, 2020-03-04

Iedere woensdagavond presenteert onze eigen Jan Turkenburg  tussen 19 en 20 uur live vanuit zijn huiskamer in Zwolle, het programma “Yes, we have NO mountains”. Dit wordt tegelijkertijd uitgezonden op Radio Focus en Sheena’s Jungle Room . Dat is één van de drie thema-kanalen van het wereldwijd bekende Amerikaanse radiostation WFMU. In dit uur draait Jan muziek uit de rijke rock-en pophistorie van Nederland. Geniet dus van bands als Gruppo Sportivo, Brainbox, Earth and Fire en nog veel meer.

De show is uiteraard in het Engels en het bijzondere van WFMU is dat je hier live kunt mee chatten en zien hoe Jan de playlist aanvult, met details als jaartal en albums. Na de uitzending zijn alle tracks afzonderlijk aan te klikken. De show begint dan enkele seconden vóór dat nummer te spelen. Ook kunnen na afloop reacties achtergelaten worden. Jan leest ze allemaal.

Vanavond klinkt de show iets anders dan u gewend bent. WFMU is namelijk volledig afhankelijk van de steun van luisteraars, dus naast een groot aantal “leden” zoals wij dat in nederland zouden noemen bij een omroeporganisatie, houdt het station ook een jaarlijkse “Fundraising Marathon” waarbij er ook allerlei prijzen zijn te winnen. Ook Jan deelt CDs uit aan luisteraars die tijdens de show doneren.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button