LifestyleNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bier & Kaasproeverij boerderijwinkel Zwolle 27 november

Eerste van reeks proeverijen in restaurant Vidiveni op 27 november

Boerderijwinkel ‘De Groene Marke’ uit Ommen en Dalfsen heeft niet zonder succes haar vleugels uitgeslagen naar de hoofdstad van de provincie. Ook Zwolle omarmt de regionale producenten en producten en menigeen weet de weg naar de boerderijwinkel aan de Jufferenwal 15 inmiddels te vinden. Op donderdag 27 november a.s. organiseert de Zwolse boerderijwinkel ‘De Groene Marke’ i.s.m. Vidiveni de eerste proefavond in een reeks proeverijen.

De proeverijen worden georganiseerd omdat de klanten graag meer over de producten willen weten en de producent de consument wil ontmoeten. De eerste in de reeks proeverijen is een bier- en kaasproeverij. Gepresenteerd worden Pauwbier uit Ommen van de Gebroeders Blekkenhorst en Boerenkaas van Heileuver van Marinus Post en Joke van de Crommert. Beide producenten geven een uitleg en laten hun producten proeven. Een mooie kennismaking met de pure producten uit het Vechtdal en tevens gelegenheid tot het stellen van vragen. Een ideaal moment om tijdens de gure novembermaanden met familie of vrienden als arrangement te ondernemen of cadeau te geven. Deze eerste proefavond is de eerste in een reeks van proeverijen die georganiseerd worden door de Boerderijwinkel i.s.m. restaurant Vidiveni.

Aanmelden via info@vechtdalmarke.nl

De proeverij vindt plaats op 27 november aanstaande in restaurant Vidiveni naast de Boerderijwinkel aan de Jufferenwal 15. De kosten bedragen €5,- p.p. en de proeverij is van 20.00 tot 21.30 uur. Men kan zich ook individueel opgeven. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar en het maximale aantal deelnemers is 30 personen. Graag vooraf aanmelden via info@vechtdalmarke.nl, telefonisch via tel. 06-51033961, of bij de Boerderijwinkel en Vidiveni aan de Jufferenwal.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button