Gemeenteraadsverkiezingen 2018Nieuws in 60 secondenNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieTV KortVoorpagina

► Video – Gemeenteraad trekt er gezamenlijk op uit voor kennismakingsbezoeken

Zwolle – In het kader van de jaarlijkse Ontmoetingsdag van de Zwolse gemeenteraad gingen afgelopen vrijdag de raads- en burgerleden gezamenlijk op pad om bij organisaties langs te gaan voor een kennismakingsbezoek.

In drie groepen gingen de raadsleden langs bij verschillende bedrijven en instanties in Zwolle waaronder Scania, Katwolderplein, Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen, Wehkamp, ROVA, Bonfix, Gift City, Woonzorgcentrum Fermate, Buurttuin Vogellanden, Vluchtelingenwerk Zwolle, Zorgtrainingscentrum en de Stentor.

Thom van Campen, fractievoorzitter van de VVD, vindt de bezoeken niet alleen het allerleukste van het raadswerk maar vooral ook leerzaam: “We sluiten gezamenlijk af om te kijken wat we allemaal gezien en geleerd hebben en wat we misschien kunnen doen naar aanleiding van wat we vandaag hebben geleerd.”

De verschillende fracties in de raad zorgen over het algemeen zelf voor hun contacten met de inwoners van Zwolle. Maar één keer per jaar doen ze dat gezamenlijk. De Ontmoetingsdag past in de ambitie van de gemeenteraad om samen meer naar buiten te treden.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button