EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Verbouwd wijkcentrum SIO heeft nieuw grand café en snackbar

Zwolle – Na ruim twee maanden verbouwing is het wijkcentrum SIO in Oud-Ittersum weer open. Het horecagedeelte van het multifunctioneel centrum is helemaal gerestyled van een gedateerd bruin café tot een stijlvol grand café. Ook de snackbar die in het centrum zit is vernieuwd. Vrijdagmiddag werd het nieuwe SIO officieel geopend door wijkwethouder Michiel van Willigen. Het wijkcentrum kan daarmee weer vele jaren vooruit.

De naam SIO is de afkorting voor de buurtschappen Schelle, Ittersum en Oldeneel. Het wijkgebouw was in de zestiger jaren al het gemeenschapsgebouw voor de buurt. Nu wordt het gebouw als zalencentrum, kerk, snackbar en grand café gebruikt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button