Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 29 september Aangenaam Klassiek Live dag bij Waanders In de Broeren

29 september 2018-11:00 - 16:30

Zwolle – Op zaterdag 29 september wordt, als onderdeel van de Aangenaam Klassiek campagne 2018 en de start van het muziekseizoen, in gespecialiseerde cd- en boekwinkels door heel Nederland aandacht gevraagd voor klassieke muziek.

Bij Waanders In de Broeren betekent dit een dag die geheel in het teken staat van klassieke muziek.
Tijdens de Aangenaam Klassiek Live dag kunnen klanten profiteren van 40 zeer aantrekkelijk geprijsde cd-uitgaven en kans maken op een goodiebag bij aankoop vanaf €25,- en op een unieke Aangenaam Klassiek Live cadeaukaart met kans op €100,- shoptegoed.

Naast nieuwe releases en speciale aanbiedingen kan het winkelend publiek op deze dag ook genieten van een drietal bijzondere live concerten. Alle optredens in de brasserie zijn gratis toegankelijk!

Programma:

11.00 – 11.30 Dutch Classical Talent Rik Kuppen (piano).

13.00 – 13.30 Britten Jeugd Strijkorkest o.l.v. Loes Visser, met gastpianist Ramon van Engelhoven.

15.30 – 16.30 Duo Simons|Napolov (piano & slagwerk).

Rik Kuppen

Dutch Classical Talent Rik Kuppen is een klassiek pianist die zijn masterstudie heeft afgerond aan het Conservatorium in Den Haag. Hij bijt het spits af van de serie Koffie & Klassiek bij Zwolse Theaters op 7 oktober. In Kuppen’s programma komen poëzie en muziek op een bijzondere wijze samen. Op de Aangenaam Klassiek Live dag zal hij muziek van Janacek (Op een overwoekerd pad) en Prokofjev (Visions Fugitives) spelen.

Britten Jeugd Strijkorkest o.l.v. Loes Visser

Het Britten Jeugd Strijkorkest is het grootste podium voor talentontwikkeling van jonge strijkers in Oost-Nederland. Het jeugdorkest, o.l.v. dirigent Loes Visser, werkt regelmatig samen met bekende musici.
Op de Aangenaam Klassiek Live dag speelt het Britten, samen met gastpianist Ramon van Engelhoven, de Kuhnau-variaties van Andriessen, deel I uit het eerste Pianoconcert van Ramon van Engelhoven en deel I uit het Pianoconcert No. 1 in e klein, op.11 van Frederic Chopin.

Duo Simons|Napolov

Konstantyn Napolov is een groot promoter van hedendaags slagwerk, won verschillende prijzen en nam deel aan prestigieuze wereldconcoursen. Pianiste Eke Simons treedt op als soliste en als kamermusicus in Europa.

Gegevens

Datum:
29 september 2018
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Tags:
Website:
waandersindebroeren.nl/

Organisator

Waanders in de Broeren
Telefoon:
038 421 5392
Website:
https://www.waandersindebroeren.nl

Locatie

Waanders in de Broeren
Achter de Broeren 1-3
Zwolle,
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close