Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wereldkampioenschap voor volièrevogels 2019

10 januari-10:00 - 13 januari-17:00

€15,00

Zwolle – De Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV) is met ongeveer 25.000 liefhebbers de organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezig houdt met volièrevogels.Uit meer dan 40 aangesloten landen sturen liefhebbers hun mooiste vogels in, die elk in hun klasse zullen meedingen naar de titel “Wereldkampioen”.

Verschillende vogels

Vele soorten zijn te bewonderen. Onder andere kanaries, parkieten, papegaaien, kleinere tropische vogels, exotische duifjes en Europese vogels.Ook voorlichting over het houden van vogels is een belangrijk aandachtspunt en er is veel documentatie aanwezig.

Gezondheid en welzijn van vogels

De NBvV voert sinds 2012 beleid dat de gezondheid en het welzijn van vogels die in Nederland in een beschermde omgeving worden gehouden, de zogeheten avicultuur, moeten waarborgen en verbeteren. In het beleid worden ook handreikingen gedaan ten aanzien van het verantwoord vermeerderen en tentoonstellen van vogels. Daarmee levert de NBvV een bijdrage aan het debat over dierenwelzijn. In dit beleid staat ook hoe haar leden moeten omgaan met wettelijke normen en morele waarden over het op een ethisch verantwoorde manier houden van kooi- en volièrevogels.

 

Gegevens

Begin:
10 januari-10:00
Einde:
13 januari-17:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://com.mondial2019.nl

Locatie

IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle, Overijssel 8011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038-4211843
Website:
https://www.ijsselhallen.nl/
CRAFT Benelux Sportswear
Back to top button