Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lepeltje Lepeltje Zwolle 2018

5 juli 2018-16:00 - 8 juli 2018-22:00

Gratis

Onder een verrukkelijk zonnetje wordt er in het weekend van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli lustig gelepeld in het Ter Pelkwijkpark. Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje het park met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park!

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Leef je uit op de eigenzinnige gerechten en klassieke recepten van mobiele keukens. We werken graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw verrassende menu laten zien wat je in huis hebt? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle/eten.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het plantsoen, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Of je nou houdt van zwoele liedjes, ritmische deuntjes of dansbare platen: voor iedere smaak wat wils! Wil jij bijdragen aan deze muzikale sfeer? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/zwolle/muziek.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen is er op zaterdag en zondag een markt met mooie spullen. Er worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden. Verkoop jij mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/zwolle/markt.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er ook genoeg te doen op zaterdag en zondag. Een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden je kids zoet. Zou jij graag je kinderactiviteit op Lepeltje Lepeltje willen neerzetten? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/zwolle/kinderen.

MEEWERKEN?
Lepeltje Lepeltje is altijd op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun handen uit de mouwen willen steken. Alle hulp is welkom. Van op- en afbouw of het bemannen van de kassa’s tot het beheren van de sfeer. Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je aan via lepeltje-lepeltje.com/zwolle/meewerken.

OPENINGSTIJDEN
Donderdag: 16:00 – 23:30 uur
Vrijdag: 14:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Zondag: 12:00 – 22:00

Gegevens

Begin:
5 juli 2018-16:00
Einde:
8 juli 2018-22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://lepeltje-lepeltje.com/zwolle/

Locatie

Ter Pelwijkpark
Ter Pelkwijkpark
Zwolle, 8011 SG Nederland
+ Google Maps
CRAFT Benelux Sportswear
Close