Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interactieve talkshow door Single Supermom

23 februari-11:00 - 14:00

Gratis

Zwolle – Op 23 februari a.s. organiseert Stichting Single SuperMom – dé stichting die zich inzet voor alleenstaande moeders – een interactieve talkshow in de Stadkamer in Zwolle. Het wordt een feestelijk programma onder de naam Let’s celebrate you! met allerlei ingrediënten. Denk aan muziek, cabaret, hapjes, bijzondere ontmoetingen maar ook serieuze zaken. We gaan namelijk ook in gesprek met de lokale politiek. Diverse politieke partijen hebben aangegeven aanwezig te zullen zijn. Ook presenteren we onze kersverse trainingsmethode ‘Durven Doen’ in combinatie met het gelijknamige boek. ‘Durven Doen’ helpt single moms om in 7 stappen meer balans aan te brengen in hun leven. Alleenstaande moeders, betrokken zorgprofessionals en de lokale politiek zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interactieve talkshow.

Trainingen

Single SuperMom heeft de trainingen ‘Durven Doen’ speciaal ontwikkeld voor alleenstaande moeders die te maken hebben met te weinig geld, eenzaamheid of sociaal isolement. Maar ook alleenstaande moeders die zich om een andere reden willen versterken, zijn welkom. “De trainingen zijn gericht op vaardigheden die moeders helpen zelf hun situatie op een positieve manier te veranderen. De trainingen worden ondersteund met coaching. Daarnaast kunnen moeders die meedoen 24/7 terecht op het gratis platform met vragen. Bijvoorbeeld om een oppas te vinden of andere hulp”, licht Brussaard toe. Single SuperMom heeft ‘Durven Doen’ ontwikkeld met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Single SuperMom

De stichting Single SuperMom is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk voor alleenstaande moeders in Nederland. Ook in Zwolle groeit het netwerk inmiddels razend snel. Single SuperMom biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders in het hele land. De besloten Facebookgroep van de stichting is een ontmoetingsplek waar alleenstaande moeders elkaar vinden voor vriendschap, praktische hulp en advies. Eva Yoo Ri Brussaards is initiatiefneemster en sinds de start voorzitter van Single SuperMom.

De talkshow Let’s celebrate you! is op 23 februari van 11 tot 14 uur. Deelname is gratis. Het adres is Zeven Alleetjes 1a, Zwolle. Voor het volledige programma verwijzen wij u naar de website www.singlesupermom.com. Aanmelden uiterlijk 20 februari via zwolle@singlesupermom.com

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Single Supermom
Website:
https://singlesupermom.nl/

Locatie

Stadkamer Centrum
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle,
+ Google Maps
CRAFT Benelux Sportswear
Back to top button