Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Help de overheid gaat digitaal. Word Digisterker!

14 januari-10:00 - 12:00

€7,50

Het doorgeven van een verhuizing aan de gemeente, of het aanvragen van een toeslag gaat tegenwoordig via internet. Ook over je belasting, kinderbijslag en pensioen kun je vrijwel alleen nog maar digitaal berichten ontvangen en versturen. Dat hoeft geen probleem
te zijn als je weet wat je moet doen. De cursus Digisterker helpt daarbij, in januari start een nieuwe cursus waar men zich nu voor op kan geven.

De cursus omvat 3 dagdelen en wordt gegeven op maandagochtenden 14 en 28 januari en 4 februari van 10.00-12.00 uur bij Stadkamer Centrum aan de 7 Alleetjes. De cursus is gratis, voor het werkboek en koffie/thee wordt 7,50 Euro gevraagd. Iedereen die kan omgaan
met de computer én een e-mailadres heeft, kan zich voor de cursus telefonisch opgeven bij Stadkamer. Ook kan men mailen naar medialab@stadkamer.nl. Je hoeft geen lid van Stadkamer te zijn.

De gemeente Zwolle organiseert in samenwerking met Stadkamer de cursus Digisterker om deelnemers te leren hoe ze veilig overheidsdiensten via internet moeten gebruiken. Daarnaast wordt er geholpen met het aanvragen van een DigiD: de digitale handtekening.

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€7,50

Organisator

Gemeente Zwolle
Telefoon:
14 038
Website:
https://www.zwolle.nl/

Locatie

Stadkamer Centrum
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle,
+ Google Maps
CRAFT Benelux Sportswear
Back to top button